Exclusieve Spaanse wijn

OntdekUltreia Saint Jacquesby Raúl Pérez!

Een unieke rode wijnervaring
Example image

Spaans vakmanschap

Vertegenwoordigt het beste van Spanje met innovatie en kwaliteit.
Example image

Complex en verfijnd

Zorgvuldige druivenselectie en minimale interventie voor pure expressie.
Example image

Ecologische verantwoordelijkheid

Biologisch, respecteert natuurlijke processen voor ongeëvenaarde smaken.

Dit is een absoluut 'Meesterwerk in Wijn'

Geselecteerd door Lieuwe - Beste Sommelier van België 1996

Ultreia Saint Jacques

De unieke rode Spaanse wijn van Raúl Pérez

Raúl Pérez, een autoriteit in de hedendaagse Spaanse wijnwereld, staat bekend om zijn innovatieve benadering en onovertroffen kwaliteit. Zijn toewijding aan biologische landbouw en minimale interventie in het wijnbereidingsproces leiden tot wijnen die puurheid en expressiviteit belichamen, terwijl ze op authentieke wijze het terroir weerspiegelen waaruit ze voortkomen.

Voor liefhebbers van exclusieve rode Spaanse wijnen biedt Ultreia Saint Jacques een zeldzame kans om iets speciaals te ervaren. De zorgvuldig geselecteerde druiven uit topwijngaarden en Raúls meesterlijke vakmanschap resulteren in een wijn die complexiteit en finesse uitstraalt. Met minimale toevoegingen behoudt elke slok de pure expressie van de druif en het land waarop deze gedijt.

Example image

Ultreia Saint Jacques 2019 - DO Bierzo - Spanje

Ervaringen

Ontdek wat anderen ervaren:

Voor jonge liefhebbers van Spaanse wijnen is dit een schot in de roos. Deze Ultreia Saint Jacques beviel vanaf de eerste slok. Best dat ik zes flessen kocht.

Maxime

Example image

Als wijnliefhebber geniet ik graag van unieke druiven. Ultreia Saint Jacques, gemaakt van de mencía-druif, is een heerlijk glas wijn dat me verraste.

Francis

Example image

We halen vaak wijn bij Lieuwe en zijn altijd enthousiast. Vooral met deze Ultreia van Raúl Pérez - geweldige kwaliteit voor de prijs! Zelfs zonder eten is het genieten.

Nadine

Ultreia Saint Jacques: een zeldzame schat uit Spanje

Spaanse pracht. Een complexe traktatie voor wijnliefhebbers.

Example image

Unieke wijnervaring

Ultreia Saint Jacques belichaamt de essentie van Spaans vakmanschap en passie voor wijnbereiding, gecreëerd door de gerenommeerde Raúl Pérez. Zijn innovatieve benadering en toewijding aan biologische landbouw resulteren in wijnen van ongekende kwaliteit die het terroir op authentieke wijze weerspiegelen.
Example image

Uitzonderlijke kwaliteit

Ultreia Saint Jacques biedt een zeldzame kans om een unieke rode Spaanse wijn te ervaren, dankzij de zorgvuldige druivenselectie en meesterlijke touch van Raúl Pérez die complexiteit en finesse garanderen.
Example image

Milieuvriendelijke productiemethode

Raúls biologische werkwijze met minimale interventie in het vinificatieproces waarborgt dat elke fles Ultreia Saint Jacques zijn visie op respect voor natuurlijke processen weerspiegelt.
Example image

Exclusief privilege

Het bemachtigen van Ultreia Saint Jacques is niet alleen een genot voor kenners vanwege zijn beperkte beschikbaarheid, maar ook een cultureel erfgoed en kunstwerk dat passie, traditie en ecologische verantwoordelijkheid samenbrengt.
Example image

Ontdek de magie van Raúl Pérez's meesterwerk!

Klaar om te genieten?

  • Ontdek de unieke en opzienbarende smaken van Raúl Pérez's wijnen, die je nergens anders kunt vinden!

  • Geniet van pure en biologische wijnen die met liefde en passie zijn gemaakt door de meest gewaardeerde wijnmaker van Spanje.

  • Verrijk je culinaire ervaring met de minimale hoeveelheid SO2 die Raúl gebruikt, waardoor zijn wijnen niet alleen lekkerder, maar ook gezonder zijn.