Less is More

OntdekDrink Me Nat'Coolby Dirk Niepoort!

De lichte, verfrissende en aromatische rode wijn van Dirk.

Example image

Licht en verfrissend

Perfect voor liefhebbers van lichte rode wijnen met laag alcoholgehalte.

Example image

Aromatisch en intens

Rijk aroma, elke slok een ontdekking van subtiele smaken.

Example image

Lage alcoholgehalte

Draagt bij aan de frisheid, genieten zonder overmatige alcoholinname.

Dit is een absoluut 'Meesterwerk in Wijn'

Geselecteerd door Lieuwe - Beste Sommelier van België 1996

Nat'Cool en Funky Niepoort

Moderne benadering van wijnmaken

Dirk Niepoort, Portugees topwijnmaker, heeft met het Nat'Cool label een uniek concept geïntroduceerd dat perfect aansluit bij de huidige vraag naar authentieke en lichte drinkervaringen. Deze rode wijn uit Bairada is een prachtig voorbeeld van zijn streven naar heerlijke, verfrissende wijnen met een intense aromatische beleving. Licht en verfrissend. Drink Me Nat'Cool onderscheidt zich door zijn lichtheid en verfrissing. Zo is hij ideaal voor liefhebbers van fijne rode wijnen met weinig alcohol.

Ondanks de lichtheid ontbreekt het niet aan diepte. Elke slok biedt een rijke en intense aromatische ervaring. Met een laag alcoholgehalte draagt deze wijn bij aan de frisheid en het genot zonder overmatige consumptie. Dirk benadrukt natuurlijke productiemethoden wat resulteert in minimale interventie tijdens het vinificatieproces om de zuiverheid en authenticiteit van de druif te behouden. De innovatieve keuze voor literflessen nodigt uit tot delen en genieten zonder terughoudendheid, passend bij de filosofie dat wijn bedoeld is om te drinken "zonder er te veel over na te denken".

De regels van Nat'Cool?: een natuurlijke vinificatie, geen rijping op houten vaten, lichte extractie en lage alcohol.

Example image

Drink Me Nat'Cool 2022 - DOC Bairada - Portugal

Ervaringen

Ontdek wat anderen ervaren:

Example image

Als sommelier zoek ik altijd naar authentieke wijnen. Deze Drink Me Nat'Cool uit Bairrada Portugal is daar een perfect voorbeeld van. Deze wijn nodigt uit tot eindeloos genieten.

José

Example image

Ideaal voor liefhebbers van frisse, fijne rode wijnen met een laag alcoholgehalte.

Thibault

Ik ben fan van de Nat'Cool stijl. Wat me vooral aanspreekt, is de fruitige frisheid in deze wijn. Op warme dagen geniet ik er graag van, licht gekoeld. Het lage alcoholgehalte maakt hem dan echt perfect.

Olivier

Ontdek de wereld van Nat'Cool

Wat maakt de Drink Me Nat'Cool zo modern?

Example image

Licht en verfrissend

In tegenstelling tot veel traditionele rode wijnen die zwaar en vol kunnen zijn, is Drink Me Nat'Cool ontworpen om uiterst licht en verfrissend te zijn. Dit maakt het de perfecte keuze voor liefhebbers van frisse, fijne rode wijnen met een laag alcoholgehalte.

Example image

Aromatisch en intens

Ondanks zijn lichte karakter mist deze wijn geen diepte of complexiteit. Het aroma is rijk en intens, waardoor elke slok een ontdekking wordt van subtiele smaken en geuren.
Example image

Lage alcoholgehalte

Een belangrijk kenmerk van deze wijn is het lage alcoholgehalte. Dit draagt bij aan de frisheid en maakt het mogelijk om extra te genieten zonder overmatige inname van alcohol.
Example image

Natuurlijk geproduceerd

Dirk Niepoort legt de nadruk op natuurlijke productiemethoden. Dit betekent minimale interventie tijdens het vinificatieproces om de zuiverheid en authenticiteit van de druif te behouden.
Example image

Bestel Drink Me Nat'Cool Niepoort vandaag!

Laat je verrassen door de lichtheid en intensiteit.
  • Geniet van lichte, verfrissende wijnen met het NAT'Cool label, bedacht door Dirk Niepoort.

  • Laat je verrassen door de aromatische en intense smaken, gecombineerd met een fijne zuurgraad en laag alcoholpercentage.

  • Geen zorgen meer over te veel nadenken, deze wijn is perfect om van te genieten zonder al te veel poespas.